Afdrukken

Het JMC boek

Nieuw jubileumboek: JMC - 40 jaar in beeld

Boek 40 jaar

Het boek bevat beschrijvingen en prachtige kleurenfoto's van alle mutaties en mutatiecombinaties van de JMC-vogels, dus ook van de zilverbekken, loodbekken en rijstvogels!

Een must voor iedere  keurmeester en alle andere vogelliefhebbers! We zijn er trots op dat we ons 40-jarig jubileum met zo'n mooie uitgave  kunnen vieren!

De prijs voor dit mooie boek is € 20,00. Voor leden geldt een gereduceerd tarief van € 15,00 (één per lid).

Het boek is voor de normale prijs van € 20,00 ook te verkrijgen in de winkel van Firma Heesakkers, Kampweg 9A in Keldonk.

Wilt u het boek toegezonden krijgen, dan bedragen de verzendkosten € 5,00. Het over te maken bedrag komt dan voor leden op € 20,00 en voor overigen op € 25,00.

Verzending wordt gedaan nadat het juiste bedrag op de JMC-rekening staat bijgeschreven:
IBAN NL63 INGB 0001725777, ten name van de Japanse Meeuwen Club

U kunt een bericht aan de secretaris om uw bestelling kenbaar te maken. Vergeet niet om duidelijk uw adres aan te geven en hoeveel exemplaren u van het boek wilt ontvangen.

It is possible to ship the book to / Es ist möglich, das Buch zu versenden:
België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

Price for the book incl. shipping / Preis für das Buch inkl. Versand: € 35,00.
IBAN: NL63 INGB 0001725777
BIC: INGBNL2A

For other country please contact us / Zum anderen Land kontaktieren Sie uns bitte.

 

 

Het JMC boek - uitgegeven ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan

Boek 25 jaar
Dit boek is nog steeds beschikbaar en naast het nieuwe boek "JMC - 40 jaar in beeld" nog steeds een aanrader. In dit boek vindt u namelijk veel achtergrond informatie over het houden, kweken en tentoonstellen van de Japanse Meeuwen, Nonnen, Rietvinken, Bronzemannen en Muskaatvinken.

In het jaar 2000, tijdens het 25 jarig jubileum is het tweede boek van de JMC gepresenteerd. Deze prachtige bijdrage, een must voor iedere vogelliefhebber, kan bij u in het bezit komen door overmaking van €8,00 (is inclusief verzendkosten) op IBAN NL63 INGB 0001725777, ten name van de Japanse Meeuwen Club, te Hoofddorp.

U kunt een bericht aan de secretaris sturen om uw bestelling kenbaar te maken. Vergeet niet om duidelijk uw adres aan te geven en hoeveel exemplaren u van het boek wilt ontvangen.

Nadat het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op ons rekeningnummer zal het boek aan u worden verzonden.